mandag den 2. juni 2014

Sommetider sker tingene hurtigere end forventet

I den sidste weekend i maj var min veninde og jeg afsted på udstilling til Tilbug, Holland.
Vi havde meget optimistisk lagt for med at vi ville campe, og vi havde hjemmefra fundet en plads. Da vi ankom til denne plads kunne vi ikke komme ud før 9, og udstillingen startede 0930. What to do. Vi havde på vejen passeret en meget lille plads og valgte at vende tilbage dertil. Her var der ingen problemer.
Dagen efter gik turen til udstillingen, og heldigvis at det var godt vejr, for det vidste sig at den var udendørs, hvilket ikke havde stået nogle steder. Vi var afsted med 4 hunde og vi fik intet med hjem.
Det vil sige at Siva blev 3, bedste tæve og fik endnu et Reserve Cacib. Så nu har vi 4 reserve Caciber i 3 lande under 4 dommere. Og 2 rigtige Caciber...
Samtidig opdagede vi også at Siva var gået i løbetid 1-2 mdr før forventet, hvilket gjorde at der pludselig var mange ting der skulle planlægges. Bla. skulle de 2 hunde øjenlyses. Så plan A var at ramme Rendsburg så den tyske øjendyrlæge kunne nå det. Men ak, de holdt "mittagsruhe" fra 12 -1530. Plan B blev at finde en kollektiv øjenlysning i DK, så aldrig så snart vi havde fået dansk net på telefonen kastede jeg mig ud at finde en sådan. Det viste sig at Ib Engelhard havde en dagen efter. Så afsted med os.

Boegvads Dario Campeotto har også haft sin debut i voksenklasserne i udstillingsringen. Første gang målte dommeren ham alt for stor? og han fik en VG. 2. gang endte han også med en VG fordi han manglede fylde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar