mandag den 2. april 2012

Hvor er her nu tomt eller næsten tomt

Det har knebet lidt med at få opdateret bloggen her på det sidste.
Alle de små er nu flyttet ud i deres nye hjem. Eller det vil sige næsten alle de små, for denne her lille charmetrold venter med længsel på sine nye ejere.

Jeg har også hørt fra alle hvalpene, som stortrives i deres nye hjem. Jeg er super glad ved at høre at de stort set har været renlige fra dag 1. De fleste af hvalpene har også været flinke til at sove igennem om natten. Så jeg kan roligt sige (uden at prale alt for meget) at roserne til hvalpekuldet her har været store.

Lille fyr her stortrives også, de få uheld vi har indendøre skyldes min uopmærksomhed, og han er super til at sove igennem om natten.
Når jeg har en hvalp gående lidt ekstra behandler jeg dem som hvis de skulle blive boende ( hvilket han ikke skal). Så sidste tirsdag skulle jeg til træning med den ene af de gamle hunde og det var kun naturligt at tage ham med, da vejret var til at han kunne ligge i bilen efter socialiseringen. På det hold hvor jeg træner er der en del bordercollier, så sådan nogle har vi også mødt. Desuden var jeg så heldig at min veninde, der var kommet tidligt godt ville slæbe rundt på ham. Så han fik også mødt alle de andre hvalpe fra hvalpeholdet. Super socialisering.
Han har lært hvad ordet nej betyder, han har også lært at man ikke må spiser af foderskålen før man får lov. Derudover arbejder vi på sit og dæk. Han kommer også når man kalder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar