tirsdag den 26. juni 2012

Udstilling i Falkensee, tyskland

 Fredag d. 22/6 drog min veninde og jeg afsted mod Tyskland, nærmere bestemt Falkensee, som igen i år afholdt en tre dages klubudstilling. Man starter med at udstille fredag aften og fortsætter så weekenden igennem.
Vejret i weekenden var helt forrygende. Vi forlod lille danmark i et kodylt regnvejr, og da vi nåede lidt syd for grænsen, holdt det op med at regne og da vi nåede frem til pladsen, skinnede solen. Og det forsatte den med hele weekenden. 
Alanna og Siva skulle udstilles og Leica og Dora var bare med på tur. Området dernede er helt fantastisk, med store engarealer hvor man kan lufte og det er ikke uvant at se ørne i løbet af dagen.
På disse små klubudstillinger er det ofte muligt at camperer, hvilket mange benytter sig af.

En del af pladsen som den så ud, da mange var ankommet


Vores egen lille lejr, da roen har bredt sig lørdag aften

Resultatmæssigt var det lidt blandet. Der var 3 forskellige dommere. Alanna fik alle dage 1.platz i veteran klasse og kan nu kalde sig tysk veteran champion for PSK.
Siva kunne være blevet tysk klubchampion, men desværre lykkedes det ikke. Fredag aften fik vi V2, da dommeren syntes hun var for stor. Lørdag trak jeg hende fra bedømmelsen, da dommeren gav mig det valg, ellers ville jeg få en diskvalifikation pga af, at hun har haleknæk. Der foregår i øjeblikket megen diskussion i tyskland om haler. Skal de være lige? seglformet? sabelformet? og må de være "grisehale krøllet"?
Søndag var straks bedre, der fik vi V1 og vores tyske cert, samt KSA. Når man har fået 3*KSA kan man kalde sig PSKklubsieger, og da dette KSA var Sivas tredje så kom den titel hjem.
Med på turen var også min venindes dejlige mellemschnauzer; Freja. Det lykkedes Freja at blive unghunde champion i PSK, derudover vant hun også BOB alle tre dage. Så det må vist kaldes en succés.


Freja er gået under bilen, da det blev for varmt.
Udstillingen var super godt arrangeret. Og man havde tænkt på alle ting. Selv lokummet blev tømt dagligt, så vi nåede aldrig op på DKK tilstande der. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar