mandag den 2. juli 2012

Rallyprøve i Ølstykke, samt trimning af første hvalp

Fredag aften var der dømt rallyprøve i Ølstykke. Min dag blev noget hektisk, da jeg først kom senere fra arbejde end planlagt og efterfølgende løb ind i et vejarbejde. Så det hele endte med at jeg lige kom hjem. Smed hundene ud og tisse og så afsted igen. Det kan vist ikke kaldes optimal forberedelse :-)
Jeg nåede frem i tide og skulle starte som nr 3. Så når jeg heller ikke at blive nervøs. Selve prøven syntes jeg gik dårligt, og jeg var helt overbevist om at vi ikke ville bestå. Til gengæld lykkedes det for første gang at få æresplads øvelsen uden problemer. Så stor var min overraskelse over ikke at høre til i gruppen med IB, men rent faktisk endte med 87 point.
Til dem der ikke ved det, så starter alle med i rally, med 100 point og derefter trækker dommeren fra for fejl.
Jeg vil også rose dommeren( Johanna Allanach ) for hendes timning, det begyndte først at regne, da vi var pakket sammen og på vej hjem.

Søndag kom lille Karlsson på besøg, det var tid for den første hvalpetrim. Lille Karlsson, som ikke er så lille mere, tog det hele meget pænt. Det tog ca 4 timer at forvandle en lille uldtot, til en rigtig dværgschnauzer. Jeg bliver så glad når jeg ser så velholdt en hvalp. Der var ikke en filter at finde på ham. Super flot stykke arbejde at ejeren. Jeg forsøgte mig med at tage et par billeder af ham, men de er desværre ikke blevet så gode. Ørestillingen kunne være bedre :-DIngen kommentarer:

Send en kommentar