onsdag den 20. februar 2013

Vi venter hvalpe

I weekenden den 19 & 20 Januar blev Siva parret.
Det er nu rimeligt sikkert at hun venter sig. Vi har haft de første tegn med morgenkvalme. Hun er også begyndt at udvikle "mælkebaren" og som det sidste er der nu dukket klart slimet udflåd op, så den skulle være god nok.


 Far/Sire: IntCh CzCh Geromino Lucky Star Astronaut

Mor / bitch: RBM RØM Klondaikes Xpensive

Siva er vandt til at blive trænet og har opnået titlerne Rally begynder mester og rally øvet mester. Derudover er hun udstillet i Belgien, hvor hun bliv BIR og fik certifikat og cacib. Hun er udstillet i Tyskland, hvor hun har 5 certifikater og er blevet BIR en enkelt gang. Hun er ligeledes udstillet i Østrig, hvor hun også har et enkelt certifikat.

Begge hunde er selvfølgelig lyst fri for arvelige øjensygdomme, i Sivas tilfælde er øjenlysningen foretaget i december 2011. 

En hvalp fra mig kommer med Sundhedsbog og Pas fra Store Heddinge Dyrehospital og selvfølgelig den første vaccination, ligeledes er de naturligvis chippet. Der medfølger vejledning til den første periode. De får en hvalpepakke med fra Eukanuba, lidt legetøj, der lugter af søskende og mor, samt en god kam til den daglige pleje.
Jeg lægger et stort arbejde i at lave en hvalp som er velsocialiseret og er vant til at blive håndteret. De vil have lært at køre i bil, se andre hunde, gå i snor. Jeg har haft taget dem med forskellige steder hen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar