onsdag den 17. april 2013

Hvalpene er nu godt 3 uger

Alle hvalpene søger gode hjem
Så er hvalpene nu 3 uger gamle og der begynder at ske meget i hvalpekassen.
Alle hvalpe havde åbnet øjnene da de var senest 2 uger gamle. Her på det sidste er hørelsen også kommet med og de øver sig nu på at knurrer og gø. Så nu begynder den vigtige periode i deres liv med at få dem socialiseret. Jeg arbejder allerede nu på at de skal lære at ligge i skødet.
Hvalpene har også været udsat for deres første "overgreb". Der er klippet negle flere gange og de har fået den første af flere ormekure. Det sidste vil de få løbende indtil de forlader mig.
Sover
Jeg har nedenunder lagt en lille video af hvordan det i øjeblikket kan lyde (husk at tænde for lyden). De minder mest om små duracell kaniner, der kører på for derefter at falde om hvor de står.

Mmm, Rigtig mad.


 Hvalpene sover naturligvis stadig meget. Jeg begyndte da de var 3 uger gamle at byde dem opblødt tørkost. Her i det første stykke tid ender en del af maden ved siden af tallerknen, ligesom enkelte af hvalpene insisterer på at sidde midt i tallerknen. Det er i bund og grund ganske underholdende at følge med i. De andre hunde i husstanden holder godt øje med at alt går rigtigt til . Nedenunder er det gamle Leica(11,5 år) som kontrollerer at Siva har helt styr på det hele, hvilket hun har.

Gamle Leica sikrer sig at alt går rigtigt til
 Siva er begyndt at tilbringe mere tid fra hvalpene og de har derfor fået lidt bamser ind til at putte på hvis ikke man kan finde en bror at ligge sammen med. Men hun går dog ikke længere væk end man kan holde øje med hvad der sker.
Sover på sovebamsen
 Det sidste nye er at Siva er begyndt at fodre hvalpene stående. Jeg synes, det er imponerende at hvalpe der ikke er særligt stabile på fødderne alligevel kan nå op i mælkebaren.

Der bydes på stående taffel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar