søndag den 19. maj 2013

Hvalpene på Køge Torv

I går var hvalpene 8 uger og som ny vaccineret var de klar til at indtage verdenen. Min svigerinde og jeg drog afsted til Køge torv.
På Køge Torv er der altid om lørdagen et marked og derfor en masse mennesker. Det elpene r derfor en god oplevelse for hvalpene som kan møde en masse fremmede elementer som jeg ikke har mulighed for at give dem i hverdagen.

Vi mødte rullekuffeter, cykler der larmede, træbroer, som lød underligt når folk gik på dem. Og ikke mindst vigtigt børn i alle aldre og køn.
En dreng hilser på flokken
Og en lille pige med hat
Vi sluttede af med en sodavand til menneskene og en tår vand til hundene i et hjørne af Køge Torv, mens vi kiggede på myldret.Vi sidder og nyder en Cola, mens hvalpene kigger på myldret

 Close up af hvalpene lige før de lægger sig ned og sover
Hvalpene var afsted i 2 timer og bagefter var de helt kvæstet. På trods af at detvar første gang de var ude blandt mange mennesker tog de hele oplevelsen meget fornuftigt. Selv mødet med en fremmed hund (Golden Retriever, tror jeg) tog tog de uden at kny. Det eneste tidspunkt de sagde noget, var da vi sad stille, og to hunde gøede af hinanden. Der ville de godt give deres besyv med.
Opmærksomheden som de vakte og alle klappene, kæleriet  og bemærkninger var turen værd. At vejret så i den grad var med os var dejligt. Hvalpene varovenikøbet så dygtige, at da de på turen ned til bilen blev sat på et stykke græs, så tissede alle straks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar