onsdag den 10. juli 2013

On the road again

To hvalpe søger nye kærlige hjem

Efter en længere udstillingspause, man skal jo i form igen efter at have haft hvalpe, gik turen sydover.
Målet: Dobbelt klubsieger udstilling ved München. Min opdrætter og jeg drog mod sydens sol, sammen med 10 hunde. Min vante feriepasning var taget på ferie og jeg havde derfor alle hundene med, også hvalpene.
Storebælt i tidlig morgensol ( taget ud gennem forruden)
Hvalpene var superseje og tog tingene som de kom. Hver fjerde time holdt vi ind så de kunne komme ud og tisse. På trods af fremmede steder, mange dufte og store lastbiler var der høje haler og selvsikkerhed.
Ud på aftenen blev vi enige om at fodrer alle, hvalpene fik deres mad i en kravlegård og de voksne i transportkasserne
Madskålen er tømt og vendt. Vandskålen er tjekket.

Hvalpene spiste uden problemer og uden at bekymrer sig om virakken omkring dem. 
Derefter fortsatte turen til vi fandt vores første overnatning. Vi blev enige om at vi ville lægge ind på en campingplads undervejs. Vi fandt en lille perle kun 3 km fra motorvejen, med helt forrygende luftemuligheder. Efter lidt diskussion frem og tilbage ( de ville have 3,5 € pr hund) fik vi lov at ligge på autocamper pladsen. Vi lå helt ned mod søen. Og hvilken udsigt!
Udsigten da vi ankom. 
Alle i kravlegården
Efter at vi havde fået købt os til lidt aftensmad kom alle hundene i kravlegård. Det er altså dejligt med sociale hunde der er gode til at gå i flok. Fejlfarven ( lille Cookie) syntes dog ikke om alle schnauzerne og udvandrede hurtigt. Sådanne nogle pinscher er altså sjove.
Udsigten over søen efter aftenturen.
Den følgende morgen pakkede vi sammen og kørte det sidste stykke sydpå til udstiilingspladsen. Heldigvis var vi i god tid for ellers ville der ikke have været nogen plads til os. Vi fik slået det lille fortelt op og slap hundene fri i kravlegården. Varmen og solen var helt forrygende, noget vi jo ikke har set meget til herhjemme på det sidste. Den første dag på pladsen brugte hvalpene på at vende sig til at være der. Jeg må erkende at de skulle kommenterer alt der kom forbi dem. På anden dagen var de klar over hvad der skete og var faldet helt til ro. De tyske udstiller var helt fantastiske. Ikke et eneste surt blik eller kommentar, men bare overbærenhed. Helt fantastiskt.

Beck indsnuser duftene og nyder tilværelsen
Efter at klubben som normalt havde området var færdige med deres træning gik udstillingen igang. I løbet af 15 minutter var vi klar. Siva skulle først på et stykke ud af eftermiddagen. Spændingen var stor, der var 3 i klassen, hvilket sjældent sker på disse kanter for peber/salt dværgschnauzerer. Efter bedømmelsen samlede dommeren os og fortalte hvad de enkelte hundes fejl og fordele var. Det er med spænding man står der.... Og venter, sørme Siva vandt sin klasse og kan dermed kaldes sig Tysk Champion, DeCh. Nu venter vi bare på anerkendelsen.
Med på turen var også lille Hexe, Boegvad's Cruella DeVil, som skulle på sin første tyske udstilling. Det er første gang jeg har prøvet at en af mine hvalpe skal udstilles. Egentlig var hun blot med for at få erfatingen, men endte med at få certifikat på lørdag og søndag. Lørdag blev hun ovenikøbet bedst i racen. Jeg var meget stolt.
Boegvad's Cruella DeVil ( Hexe) lige før de går i ringen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar