onsdag den 17. juli 2013

Sommerhygge

Så er sommeren ved at være over os, og jeg tænkte at drengene skulle have mulighed for at bade. Da jeg alligevel var i "onkel Harald" blev der indkøbt et babybassin til en billig penge, så var skaden ikke så stor hvis det led døden for et par hvalpe tænder.
Jeg ved jo godt at de voksne ikke bader. Det er nærmest døden, hvis de bliver våde. De kan holde sig i evighed i regnvejr.
De tre små blev sat op i bassinet efter tur. Der var vel ca 5 cm vand i bunden. Det var ikke noget de syntes var en fest. Heller ikke selvom lørdagen var varm. Jeg gik og smurte terrasse og lige pludselig var de væk. PANIK, og ingen reagerede da jeg kaldte. Satte mig ned på plænen og en kom til mig indenfra, så manglede vi kun to... Den enlige hvalpe listede fra mig og ind under hækken, mig bagefter. Derinde i laurbærrenes skygge havde de lavet sig nogle passende huller og lå og nød køligheden. Panikken blev afblæst. Under hækken er det eneste sted med god skygge i middagsheden, så egentlig var det fikst fundet på.
Der er noget meget spændende hernede.
 Dirch/ Theo har kastet sig ud i bassinet om søndagen.
Bader? Hvem? Mig? Det kan jeg ikke forestille mig
 Okay, jeg indrømmer gerne at det ikke har været helt gennemtænkt. Han valser jævnligt rundt i det, og jeg har en meget våd hvalp, som gerne kommer glad og hilser.

Kurven til legetøj. Helt tom.

Til gengæld ser haven så ud. Og jeg har opgivet lidt for det kommer ud næsten lige så hurtigt som jeg kan bære det ind

Tirsdag blev lille Beck afhentet og tog turen hjem til Jylland, sammen med sin nye storebror Vimmer. Så håber jeg de får en dejlig tid sammen

Torsdag bliver Dirch afhentet. Han skal hedde Theo og bo i Slagelse som ene hund.

Det betyder at kun Dario er tilbage og forhåbentlig viser det rigtige hjem sig også til ham. Han er en smuk lille sag, med masser af gåpåmod og attitude. Han er også så småt begyndt at have rokketænder, og jeg kan se at hans P1'er ( som er vigtige i forhold til udstilling i tyskland ) er dukket op.

Dansk kennelklub har været hurtige og Sivas officielle navn i DKK er nu:
DeCh RBM RØM Klondaikes Xpensive.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar